Contact

babagan awake dhewe

Boson perusahaan desain RFID wallet sawijining sing produk duwe desain EU paten. Kombinasi sampurna saka kothak aluminium logam lan kulit.

jeneng:

Lily Zheng

telpon:

+86-17620829600

email:

info@gzbson.com

Address:

kamar 1609, Block 1, Jiabang Guojin Center, Ora. 1, Shilong South Road, Kecamatan Guicheng, Nanhai District, Foshan, Guangdong, China

jeneng:

Lily Zheng

telpon:

+86-17620829600

email:

info@gzbson.com

Address:

kamar 1609, Block 1, Jiabang Guojin Center, Ora. 1, Shilong South Road, Kecamatan Guicheng, Nanhai District, Foshan, Guangdong, China

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI