Previous
Sabanjure

KABEH

Kabeh produk bisa disesuaikan. Sampeyan bisa nambah tandha dagang menyang produk, paket, matur nuwun kertu lan brosur.

Pangiriman Cepet

Barang stok nganggo logo laser, sampeyan bisa entuk ing 3-5 dina kerja. Produk khusus, dikirim ing 7-20 dina.

Pesenan Cilik

Kita nyedhiyakake layanan produksi volume siji supaya ora ana masalah persediaan,Sampeyan bisa nggawe pesenan cilik kanggo nyoba umpan balik pasar.

PATEN

Kita bakal ngetrapake hak paten ing jagad iki kanggo nglindhungi keuntungan klien.

5000

Square ft of production mall

200000

Monthly output

6

Patents & Test report

126

Partners throughout the world

Previous
Sabanjure

Napa Pilih Kita

Desain paket saka konsep menyang komersialisasi Nalika dompet, iku kualitas desain sing ndadekake ngadeg item utawa tiba. Sampeyan kudu tim desain kreatif kanggo mbantu sampeyan ganti idea menyang laku.

Kita nawakake layanan khusus kanggo penjual e-commerce, kalebu label, paket, matur nuwun kertu, pangiriman gudang lan sapiturute.

Bantuan apa wae sing sampeyan butuhake — ing endi wae, kapan wae. Layanan sajrone umur produk sampeyan

PANALITEN SAIKI