Home » Jinis wallet

Jinis wallet

dompet, Dompet ing Inggris, digunakake kanggo terus dhuwit, lan akeh wong uga sijine KTP utawa pembalap kang lisensi. wong Modern nggunakake dhuwit kertas. Tembung Dompet tegese paket warata ngemot dhuwit kertas.
jinis dompet: Dompet susu (wallet dodo, wallet dawa, miturut teori disebut tas susu wis ora masalah) wallet panah persegi iki gaya klasik, dhuwit nang ora kudu lempitan, lan bisa diselehake rapi. Saliyane panggolekan dhuwit, sampeyan uga bisa sijine sawetara cathetan. Kir luwih populer luar negeri, supaya padha uga digunakake kanggo sijine kir. Tujuan desain wallet iki kanggo nyelehake ing kanthong dodo utama saka sandhangané. Yen sampeyan duwe pangowahan duwit receh, sampeyan perlu nyiyapake dompet koin liyane. duwit receh sing ora cocok kanggo jinis iki wallet.


Bi-melu Dompet
wallet setengah-melu iki populer banget amarga bisa ngurangi ukuran. Jungle bakal lempitan bebarengan amarga dompet wis lempitan ing setengah, lan sawetara model uga bakal duwe kanthong duwit receh kanggo terus sawetara dhuwit recehan.
Tri-melu Dompet
Minangka jeneng tabet, iku dompet tri-melu. Iku padha dhompet setengah-melu. wilayah bisa nemen suda, nanging bakal cukup nglukis. Bakal nglukis malah yen ana ora akeh iku. Aku ora ngerti ngendi kanggo nyelehake wallet iki, mung tas. Iku 's nang, nanging ora koyone sing perlu kanggo nyilikake wilayah Ngartekno.
Money Clip
Ana ora dibangun ing papan, lan ora ana klip kapisah. Padha sing umume digawe saka logam utawa logam plus kulit. Amarga bobot cahya lan ukuran cilik, akeh wong kaya kanggo digunakake ing mangsa panas nalika padha duwe sawetara kanthong.
Long Dompet
dompet iki memper karo Dompet Payudara, nanging punika relatif gedhe lan katon akeh luwih kenthel. Bab iki wektu iki digunakake ing jins lan nduwe gaya heavy metal. Iku biasane wis chain utawa tali ditempelake menyang pinggul. gaya atos banget populer ing Amerika Serikat. populer. Ing negara-negara kayadéné Jepang lan Cina ngendi awis digunakake kathah, Long Dompet asring kijolan karo Dompet Payudara, kang dawa tho.
Dompet Travel
dompet Travel bakal luwih gedhe, karo liyane fungsi lan interval divisi, amarga dokumen needed kanggo lelungan, kayata passports, karcis online, liwat asrama, duit saka werna-werna negara, lan kir malah lelungan kang, itineraries, etc., perlu sijine bebarengan. tas cilik Travel biasane duwe zippers, lan kadhangkala lagi gampang galau karo tas cilik. mesthi, wong modern ora dadi tartamtu bab mau.
Money Sabuk
dompet digunakake kanggo nyelehake dhuwit lan pitutur marang kowe ngendi dhuwit. Dhuwit sabuk digunakake kanggo ndhelikake dhuwit. A sabuk normal-looking wis siji menyang kanthong cilik sawetara ing nang, kang bisa terus sawetara dhuwit. Mung iku cilik bisa diselehake ing sabuk saka celonone. tas plastik sing nggandhol ing bangkekan, gulu, lan Ladies’ bras. Iki bisa disebut Money Sabuk, mesthi, Neck kantong, Bra kantong lan ing. Iki jenis Money Sabuk biasane digunakake ing akeh panggonan ing Amerika Serikat, utamané nalika lelungan.
Money Bag
tas dhuwit sing ora digunakake maneh. Ing kuna Cina digunakake salaka lan emas, lan manca digunakake emas, salaka, lan dhuwit recehan tembaga ing abad tengahan, supaya padha kabeh tas dhuwit digunakake lan digawa wong ing tangan sing.
Sporran (tas wulu, sac kulit)
Sporran mung digunakake dening Pampanga lan mung digunakake dening wong. Tlatah iki minangka bagéan saka tradisional gaun Scottish Highland lan wis aksesoris standar. Wiwit kilts tradisional ora kanthong, tas wulu digunakake minangka wallet lan wadhah kanggo terus item pribadi perlu lan digantung ing crotch. liya Sporran “wallet” ing Scottish Gaelic.


wektu Post: 2020-03-06
PANALITEN SAIKI