Previous
Next

ПРОИЗВОДСТВО

Целиот производ може да се прилагоди. Вашата трговска марка можете да ја додадете на производот, пакет, благодарам картичка и брошура.

БРЗО ДОСТАВУВАЕ

Акции на стоки со ласерско лого, може да го добиете во 3-5 работни денови. Прилагодени производи, испратен во 7-20 денови.

МАЛ НАРАЧКА

Ние обезбедуваме мали услуги за производство на еден волумен за да избегнеме проблеми со залихите,Можете да направите мала нарачка за да ги тестирате повратните информации од пазарот.

ПАТЕНТ

Ние ќе го примениме патентот право во светот за да ги заштитиме придобивките на нашите клиенти.

Нови Продукти

5000

Square ft of production mall

200000

Monthly output

6

Patents & Test report

126

Partners throughout the world

Previous
Next

Зошто да не изберете нас

Дизајн на пакет од концепт до комерцијализација Кога станува збор за паричникот, тоа е квалитетот на дизајнот што ја прави вашата ставка да застане или да падне. Потребен ви е тим за креативен дизајн кој ќе ви помогне да ја претворите вашата идеја во пракса.

Ние нудиме специјална прилагодена услуга на продавачот на е-трговија, вклучувајќи етикета, пакет, благодарам картичка, испорака на магацин и др.

Секоја помош ви е потребна - каде и да е, кога и да е. Услуга во текот на целиот животен век на вашиот производ

Прашање Сега