pse Boson

Boson është partneri perfekt i prodhimit të kartës hoder,çanta dhe kuleta. Wholesalers and retailers count on us to develop, prodhojnë dhe burojnë produktin e tyre me cilësi të besueshme të nxehtë me çmim konkurrues.

Boson factory
në Guangdong,Kinë

Në Boson tona shtet-e-artit-prodhimit dhe depo qendra vepron në një sipërfaqe prej 5,000 këmbët katrore.

The plant focuses on the production of high-quality card hoder,çanta dhe kuleta.

Përmes shërbimeve tona moderne të prodhimit, Ne të zvogëluar shpenzimet tuaja,
speed up your products to the market, dhe të ju ndihmojë të fitojë një avantazh konkurrues.

shifrat Fabrika

3

linjat e prodhimit

5000

ft katror të qendër të prodhimit

150+

teknikë të trajnuar

manufacture

Guangzhou Boson është partneri perfekt i prodhimit të kartës hoder,çanta dhe kuleta. Boson ka selinë në Guangzhou të Kinës, me fabrika në Guangzhou & Shenzhen. Shitësit me shumicë dhe shitës me pakicë kanë besim tek ne për tu zhvilluar, prodhojnë dhe burojnë produktin e tyre me cilësi të besueshme të nxehtë me çmim konkurrues.

  1. Ne jemi shumë të njohur me testimin, ambalazhe dhe sociale, pajtueshmëria e cilësisë në Evropë dhe SHBA. Ne mund të plotësojmë të gjitha standardet sipas kërkesës specifike të klientit.
  2. Misioni i Boson është të ndajë aftësinë dhe profesionalizmin tonë prodhues, bashkë-krijoni një produkt inovativ që është i përshtatshëm për bazën e klientëve në shënjestër të partnerit tonë të biznesit, dhe ndajmë suksesin e biznesit me partnerët tanë të biznesit përmes punës ekipore fitimprurëse.

Certifikata ynë

foto prodhimit

Enquiry TANI