LAJME

 • Si te zgjidhni një mbajtës kartëvizitë?

  Pa marrë parasysh se çfarë lloj pune, procesi i shkëmbimit kartat e biznesit është e domosdoshme. Kur ju merrni një kartë të pastër të biznesit nga mbajtësi i hollë kartëvizitë, pala tjetër ka pohuar në heshtje në zemrën tuaj. prandaj, një mbajtës gjobë kartëvizitë është destinacioni më i mirë për kartat e biznesit. Then I will introduce several common business card holder materials. 1. When buying metal, the first consideration is its structure. Take a few minutes to try it out and check the hinges, hardware, and interfaces for each activity. After all, it has to withstand repeated use every day. The second factor to consider is the quality of the metal-if you don't want to pull a business card out of a…
  Read more
 • Historia e mbajtësit e kartës të biznesit

  Si një bartës i ekranit të koncentruar e të dhënave personale, për njerëzit e biznesit, një kartë elegant biznesit mund të jetë hapi i parë për të hapur një derë të rëndësishme të biznesit. Dhe në qoftë se ju tërheq një kartëvizitë nga një portofol fryrë apo nga xhepi juaj, ajo ndihet rastësor apo papjekur-në këtë kohë, ju keni nevojë për një kartëvizitë mbajtëse që të përputhet. "Every job you do with your customers will inevitably give you frequent business cards. Business cards are an effective tool for you to connect with others. Unless you only need to work in T-sleeve jeans and work hard, whether you wear casual clothes or formal clothes At work, you need to make your business card look as smart as you. It…
  Read more
 • Si te zgjidhni portofolin që ju përshtatet?

  Herën e fundit kam futur klasifikimin e kuletat. Të ballafaquar me kaq shumë lloje të ndryshme të kuletat, si duhet të zgjedhin portofolin që i përshtatet na? Këtë herë unë do të çojë të gjithë për të parë se si ne duhet të zgjedhin për t'u përballur me aq shumë kuletat Zgjedhja e portofolin: 1. Një portofolin e mirë duhet të jetë bërë prej lëkure natyrore, nëse ajo është e zakonshme cowhide, lizard or crocodile leather, nylon or the like is not considered, even if it is functional. Of course, the coating exception of LV 2. The requirements of a good wallet are similar to those of a briefcase, and the quality is excellent. The line should be straight, the left and right sides should be balanced, the creases, corners, and edging…
  Read more
 • Lloji i portofolin

  Kuleta, Wallet në anglisht, janë përdorur për të mbajtur të holla, dhe shumë njerëz të vënë kartat e identitetit apo licencave shoferit. njerëzit modernë përdorin paratë letër. Fjala Wallet do të thotë një pako banesë përmban para letër. type Wallet: Wallet gjirit (gjoksi wallet, portofolin e gjatë, quhet teorikisht një qese gjirit nuk është problem) Kjo portofolin drejtkëndëshe ngushtë është një stil klasik, the money inside does not need to be folded, and can be placed neatly. In addition to putting money, you can also put some notes. Checks are more popular abroad, so they are also used to put checks. The purpose of this wallet design is to put it in the inner chest pocket of your clothes. If you have coin change, you…
  Read more
Enquiry TANI