card holder manufacturing

The Engineering Behind the Modern Aluminum card holder A manufacturing process to fulfill your specific card holder order.

Përshtatje

Të gjitha të produktit mund të personalizohet. Ju mund të shtoni shenjën tuaj tregtare për të produktit, paketë, ju falënderoj kartë dhe broshurë.

SMALL RENDI

Ne ofrojmë shërbime të vogla të prodhimit të vëllimit të vetme për të shmangur problemet e inventarit,Ju mund të vendos rendin e vogël për provë reagimet e tregut.

të shpejtë të dorëzojë

mallrave të aksioneve me logo lazer, ju mund të merrni atë në 3-5 dite pune. produkteve të përpunuara, transportohen në 7-20 ditë.

Step-by-step process

1.Aluminum material production

6063 aluminum

Extruded aluminum pipe

Computer Cutting aluminum pipe

CNC process cutting for aluminum

Oxidation

2. Article assembly

Process including—stainless steel sheet, velvet, rubber and plastic install.

Stainless steel sheet production

Rubber install

Product install

3.Leather or PU cover

In the leather production stage, a metal mold to cutting the leather as the design artwork. A paper stitching mold will making all stitching line same distance as we want. After the leather part is completed, it is assembled with the card box.

Leather cutting

Stitching laser Molding

Computer stitching

asamble

4.More process

Laser logo printing

Silk screen printing

Enquiry TANI