Uncategorized

 • Si te zgjidhni një mbajtës kartëvizitë?

  Pa marrë parasysh se çfarë lloj pune, procesi i shkëmbimit kartat e biznesit është e domosdoshme. Kur ju merrni një kartë të pastër të biznesit nga mbajtësi i hollë kartëvizitë, pala tjetër ka pohuar në heshtje në zemrën tuaj. prandaj, një mbajtës gjobë kartëvizitë është destinacioni më i mirë për kartat e biznesit. Atëherë unë do të prezantoj disa të përbashkëta të biznesit materialet Mbajtësi Card. ...
  Read more
 • Historia e mbajtësit e kartës të biznesit

  Si një bartës i ekranit të koncentruar e të dhënave personale, për njerëzit e biznesit, një kartë elegant biznesit mund të jetë hapi i parë për të hapur një derë të rëndësishme të biznesit. Dhe në qoftë se ju tërheq një kartëvizitë nga një portofol fryrë apo nga xhepi juaj, ajo ndihet rastësor apo papjekur-në këtë kohë, ju keni nevojë për një kartëvizitë mbajtëse që të përputhet. "Çdo ...
  Read more
 • Si te zgjidhni portofolin që ju përshtatet?

  Herën e fundit kam futur klasifikimin e kuletat. Të ballafaquar me kaq shumë lloje të ndryshme të kuletat, si duhet të zgjedhin portofolin që i përshtatet na? Këtë herë unë do të çojë të gjithë për të parë se si ne duhet të zgjedhin për t'u përballur me aq shumë kuletat Zgjedhja e portofolin: 1. Një portofolin e mirë duhet të jetë bërë prej lëkure natyrore, nëse ajo është e zakonshme cowhide,...
  Read more
 • Lloji i portofolin

  Kuleta, Wallet në anglisht, janë përdorur për të mbajtur të holla, dhe shumë njerëz të vënë kartat e identitetit apo licencave shoferit. njerëzit modernë përdorin paratë letër. Fjala Wallet do të thotë një pako banesë përmban para letër. type Wallet: Wallet gjirit (gjoksi wallet, portofolin e gjatë, quhet teorikisht një qese gjirit nuk është problem) Kjo portofolin drejtkëndëshe ngushtë është një stil klasik, para…
  Read more
Enquiry TANI