Contact

about us

Boson është një kompani e pavarur dizajn RFID portofolin që produkti të ketë patentë të projektimit të BE-së. Kombinimi perfekt i kuti metalike alumini dhe lëkurë.

Name:

Lily Zheng

telefon:

+86-17620829600

Email:

info@gzbson.com

Address:

dhomë 1609, bllok 1, Jiabang Guojin Center, jo. 1, Shilong South Road, Guicheng Subdistrict, Nanhai Qarkut, Foshan, Guangdong, Kinë

Name:

Lily Zheng

telefon:

+86-17620829600

Email:

info@gzbson.com

Address:

dhomë 1609, bllok 1, Jiabang Guojin Center, jo. 1, Shilong South Road, Guicheng Subdistrict, Nanhai Qarkut, Foshan, Guangdong, Kinë

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI