dizajni

Bërja e numrit të parë të përshtypjeve ka të bëjë me përcaktimin e Ngjyrës, Stili, Paketa. Ne mund t'ju ndihmojmë për të gjitha këto.

Dizajni i paketës nga koncepti në
komercializimi

Kur bëhet fjalë për portofolin, ajo është cilësia e dizajnit që e bën qëndrimin tuaj pika ose bien. Ju duhet një ekip krijuese të projektimit për të ju ndihmuar në transformimin e idenë tuaj në praktikë.

Përfitim nga

Kjo do të na lejojë të fitojmë një kuptim të thellë të markës suaj dhe nevojave të projektit, dhe mund t'ju ndihmojë të formësoni përmbledhjen.

  • Mënyra krijuese për të arritur vizionin tuaj;
  • Mundësitë e dekorimit dhe dizajnit;
  • Proceset e prodhimit dhe implikimet për dizajnin;
  • Çështjet e mundshme të cilësisë dhe si t'i shmangni ato;
  • Qëndrueshmëria dhe mjedisi

Ne ju udhëzojmë përmes një procesi të thjeshtë me 3 pjesë

#1 Përcaktimi i përmbledhjes

Nëse jemi duke punuar nga një skicë ose po përdorim një shembull të një portofoli tjetër, ose thjesht duke diskutuar idetë tuaja, ne do të punojmë me durim me ju për të kuptuar kërkesat tuaja të sakta.
Ekipi ynë i dizajnit do të hetojë më tej kërkesat tuaja dhe jo vetëm të gjenerojë ide që i përshtaten shkurtit tuaj origjinal, por gjithashtu do të marrë në konsideratë një çmim të mundshëm, si dhe alternativa prodhimi dhe përmirësime për të ndihmuar prodhimin dhe mbushjen.

#2 Zhvillimi i dizajnit

Pasi të jetë krijuar dizajni, prodhohet një vizatim i specifikimit të portofolit për të përcaktuar tiparet e matshme të portofolit, duke respektuar kufijtë e prodhimit. Në këtë fazë, ne kemi nevojë për të vërtetuar specifikimin teknik para prodhimit. Ekipi ynë ndër-funksional i dizajnerëve dhe inxhinierëve industrialë është gati të ndihmojë:
Dizajni i logos, dizajni i paketës, 3Dizajni D, formimi i produkteve, Analiza e fizibilitetit e procesit të prodhimit, etj.

#3 Prodhimi i mostrës

Pasi konfirmohet modeli i produktit dhe kalohet analiza e fizibilitetit, ne do të përpunojmë në mostrën e portofolit për të siguruar që ne jemi të kënaqur me prodhimin dhe që plotëson kërkesat tuaja. Ju do të keni mundësinë për të provuar mostrat, për të ndjerë përvojën e përdorimit, pako para se të jepet miratimi zyrtar për të përpunuar prodhimin me shumicë.

#Mbështetje e plotë e teknologjisë

Inxhinierët tanë specializohen në kuptimin e sfidave dhe kërkesave të tregut, dhe janë të përqendruar në prodhimin e portofolit më të mirë në klasë për klientët tanë. Një kombinim i shkëlqyeshëm i funksionalitetit, ngjyra dhe materiali janë ato që i bëjnë zgjidhjet tona të përparuara për markat e klientëve.

#Marreveshje e fshehte

Ne respektojmë dhe zbatojmë në mënyrë rigoroze marrëveshjen e konfidencialitetit të nënshkruar me klientët tanë!

Enquiry TANI