i mëparshëm
tjetër

Përshtatje

Të gjitha të produktit mund të personalizohet. Ju mund të shtoni shenjën tuaj tregtare për të produktit, paketë, ju falënderoj kartë dhe broshurë.

të shpejtë të dorëzojë

mallrave të aksioneve me logo lazer, ju mund të merrni atë në 3-5 dite pune. produkteve të përpunuara, transportohen në 7-20 ditë.

SMALL RENDI

Ne ofrojmë shërbime të vogla të prodhimit të vëllimit të vetme për të shmangur problemet e inventarit,Ju mund të vendos rendin e vogël për provë reagimet e tregut.

PATENTIM

Ne do të aplikojë të drejtën e patentës në botë për të mbrojtur dobi klientit tonë.

5000

Square ft of production mall

200000

Monthly output

6

Patents & Test report

126

Partners throughout the world

i mëparshëm
tjetër

pse na zgjodhet ne

Paketë dizajn nga koncepti për komercializimit Kur është fjala për portofolin, ajo është cilësia e dizajnit që e bën qëndrimin tuaj pika ose bien. Ju duhet një ekip krijuese të projektimit për të ju ndihmuar në transformimin e idenë tuaj në praktikë.

Ne ofrojmë shërbim të veçantë të përshtatur për e-commerce shitësit, duke përfshirë etiketë, paketë, faleminderit kartë, e dorëzimit depo dhe etj.

Çdo ndihmë që ju duhet, kudo, kur. Shërbimit në të gjithë jetëgjatësi e produktit tuaj

Enquiry TANI