card holder manufacturing

The Engineering Behind the Modern Aluminum card holder A manufacturing process to fulfill your specific card holder order.

Kustomisasi

Sadaya produk tiasa disesuaikan. Anjeun tiasa nambihan tanda dagang anjeun kana produk, bungkusan, hatur nuhun kartu sareng brosur.

Pesenan Leutik

Kami nyayogikeun jasa produksi jilid leutik pikeun nyingkahan gangguan inventarisasi,Anjeun tiasa nempatkeun urutan alit pikeun nguji eupan balik pasar.

Pangiriman gancang

Barang stock nganggo logo laser, anjeun tiasa kéngingkeun éta 3-5 dinten damel. Produk ngarobih, dikirimkeun 7-20 poé.

Step-by-step process

1.Aluminum material production

6063 aluminum

Extruded aluminum pipe

Computer Cutting aluminum pipe

CNC process cutting for aluminum

Oxidation

2. Article assembly

Process including—stainless steel sheet, velvet, rubber and plastic install.

Stainless steel sheet production

Rubber install

Product install

3.Leather or PU cover

In the leather production stage, a metal mold to cutting the leather as the design artwork. A paper stitching mold will making all stitching line same distance as we want. After the leather part is completed, it is assembled with the card box.

Leather cutting

Stitching laser Molding

Computer stitching

Majelis

4.More process

Laser logo printing

Silk screen printing

PISAN AYEUNA