Previous
Next

Kustomisasi

Sadaya produk tiasa disesuaikan. Anjeun tiasa nambihan tanda dagang anjeun kana produk, bungkusan, hatur nuhun kartu sareng brosur.

Pangiriman gancang

Barang stock nganggo logo laser, anjeun tiasa kéngingkeun éta 3-5 dinten damel. Produk ngarobih, dikirimkeun 7-20 poé.

Pesenan Leutik

Kami nyayogikeun jasa produksi jilid leutik pikeun nyingkahan gangguan inventarisasi,Anjeun tiasa nempatkeun urutan alit pikeun nguji eupan balik pasar.

Patén

Kami bakal nerapkeun hak patén di dunya pikeun nangtayungan kauntungan klien kami.

5000

Square ft of production mall

200000

Monthly output

6

Patents & Test report

126

Partners throughout the world

Previous
Next

Naha Pilih Kami

Desain rangkep tina konsép dugi ka komérsial Nalika ngeunaan dompét, éta kualitas desain anu ngajantenkeun barang anjeun nangtung atanapi murag. Anjeun peryogi tim desain kreatif pikeun ngabantosan anjeun dina ngarobah ideu anjeun kana prakték.

Kami nawiskeun jasa khusus pikeun penjual e-commerce, kaasup labél, bungkusan, hatur nuhun kartu, pangiriman gudang sareng sajabana.

Sagala bantosan anu anjeun peryogikeun — dimana waé, iraha. Jasa sapanjang umur anjeun produk

PISAN AYEUNA